Je weet het of je weet het niet,  Wandelvoetbalploeg 55+ treedt van 18 tot 23 mei 2022 aan in een internationaal tornooi in Mallorca.  Niet zomaar een tornooi, want maar liefst 94 (!) ploegen, heren en dames,  uit 20 landen nemen eraan deel, 64 amateurploegen en 30 wandelvoetbalploegen.

Onze ploeg neemt deel aan de competitie 60+A met o.a. als tegenstanders Nottingham Forest, Leyton Orient, Den Haag, Portsmouth en verder nog 2 Nederlandse en 1 Schots team.  Op vrijdag 20.05 zijn er de kwalificatiepoules met 7 wedstrijden van 13 minuten en bij kwalificatie bij de eerste 4 volgen de finales op zondag 22 mei.

Mallorca, here we come, from 18-23 May 2022

Met leuke namen als The Gentlemen (Nederland), VC Vraagteken (België), FC Lazio Reuma (België), Tchoutchou Boys (Frankrijk), Evergreen (Italië), FC Agurk (Denemarken) bij de heren en Borrelplank Bitches (Nederland), Manchester Titty FC (België), Don’t Messi With Us (Nederland), Activate Ladies (Engeland) en B36 The Pinguins (Far Oer Islands), om er maar enkele te noemen, belooft het een bont spektakel van teams en spel te worden.

Uiteraard willen we de naam en faam van KSV Rumbeke hoog houden en waarden als sportiviteit, collectief, fair-play en teamspirit ook op het veld etaleren.  De focus is en blijft op het recreatieve maar een overwinning laten we uiteraard niet liggen.

Met de organisatie van een internationaal tornooi volgend jaar in Rumbeke in het achterhoofd is het leggen van relaties ook niet onbelangrijk.