19 november 2021 Vriendenmatch tegen Blankenberge

kalender Voetbal Vlaanderen


In juli werd er al eens tegen elkaar gespeeld en KSVR ging toen met 5-8 de boot in. Deze keer wou KSVR zich niet meer laten verrassen. De wedstrijd kon niet beter beginnen voor KSVR.

Al vroeg in de eerste speelhelft kwam een goed georganiseerd KSVR op voorsprong na een doelpunt van Patrick Denorme. Het geklungel in de verdediging bij Blankenberge werd genadeloos afgestraft .

Doelman Jan Hoebeeck (ex Anderlecht, ex Waasland, ex Waregem, ex Aalst, ex KSV Roeselare) was de beste speler bij Blankenberge maar kon niet op tegen het doelgevaar van KSVR. KSVR verdubbelde zijn voorsprong na een mooi doelpunt van Björn (buitenkant links) en Blankenberge werd alleen maar nerveuzer. KSVR verdedigde secuur, zorgde verder voor verzorgd voetbal en hield de match in handen.

En was er al eens een kans dan werd deze door onze keeper Stefaan in de kiem gesmoord. We konden genieten van het aangenaam spelvertoon van onze KSVR-boys. KSVR had meer balbezit, Blankenberge loerde op de counter en kreeg de kansen niet afgewerkt.

Patrick Denorme met zijn tweede goal en Dirk Maesen zorgden voor een 4-0 voorsprong ; deze keer na balverlies en een totaal gebrek aan organisatie bij Blankenberge. De 5-0 (doelpunt van Jan Vangheluwe) werd afgekeurd door een strenge gelegenheidsscheidsrechter voor een (loop?) fout.

In de vierde speelhelft kwam Blankenberge terug en Maxim Schnieders (al speelde hij maar op 10% van zijn kunnen) zorgde met zijn treffer voor een eerredder. Eindstand 4-2

De KSVR Old Stars mogen terugblikken op een goeie oefenwedstrijd tegen een goed Blankenberge Old Stars. Blankenberge was vol lof over het spel van KSVR en bewonderde de vooruitgang vergeleken bij de eerste match…

Proficiat aan het ganse team met deze prachtige prestatie.

Achteraf een stuutje met gekapt heeft iedereen gesmaakt.