Old Stars Happening Recreatieve wandelvoetbalhappening zonder klassement voor alle 55+’ers in Londerzeel.

‘s Morgens vroeg vertrok de minibus met 8 enthousiaste spelers (Cyriel, Hans, Luc, Jean Marie, Carl, Koen, Franky, Martin en de onderweg opgepikte Philip Vonck) vanuit Rumbeke naar Londerzeel voor de 2de wandelvoetbalhappening, een organisatie van Voetbal Vlaanderen. 14 Ploegen waren ingeschreven, maar 2 ploegen uit poule 2 haakten af (Club Brugge 2 & Blankenberge).

KSV Rumbeke kwam uit in de poule met meer competitief ingestelde ploegen. CVR Walking Bears Vissenaken, Massemen, Club Brugge 1, Beigem, Vlamertinge en De Ster (Limburgse & Nederlandse spelers). Voor KSVR een zware reeks. Met 6 matchen van elk 13 minuten. In de voormiddag was de TV-ploeg van de VRT aanwezig, waarbij in het verslag een fragment van onze match tegen Club Brugge. Tijdens de middagpauze (met broodjes en een Rodenbach Fruitage, cola en water) werd door Voetbal Vlaanderen een sportquiz georganiseerd met als 1ste prijs een weekend Wenen voor 2 personen. Deze was niet voor ons bestemd. (gelukkig werd deze prijs omgezet in een waardebon voor de winnaar)

In de namiddag was er voor ons een teamactiviteit met alweer een prijs die net aan onze neus voorbij ging. Er gingen ons enkele ploegen voor in snelheid. De Rode draad op het tornooi werd ook al aan een prijs verbonden, waarbij te veraf zaten van de schiftingsvraag. Weer pech! Tijdens de wedstrijden hadden we ook al met veel pech af te rekenen.

In de match tegen Vissenaken een paar keer de doelpaal geraakt, geen goal.

De match tegen Massemen werd opgevrolijkt door Fluppe, omdat de scheidsrechter weigerde om dichter te komen om een gele kaart te geven. Gevolg: Rood vanop afstand (coronaproof).

Tegen Club kon Carl aan de leiding komen als topschutter, maar de bal werd van de lijn gered door een van onze spelers.

De match tegen Beigem begon met een paar lichtgeblesseerden.

Tegen Vlamertinge werd het dan toch een duel waarbij we konden scoren. Hans was meteen weer topschutter van de ploeg.

De Limburgse ploeg De Ster leek ons ook al een maatje te sterk.

Al bij al was het een leuke droge voetbaldag met een goede organisatie. En een paar goede scheidsrechters. De Palmproever viel wel wat tegen. Maar de anderen konden er wel iets van. Met een aandenken voor iedere deelnemer konden we terugreis aanvatten die ook vlekkeloos verliep. Londerzeel hadden we ’s morgens al keer verkent. Dus ’s avonds namen we de kortste weg.

 KSVR - CVR Walking Bears Vissenaken: 0-2

• KVVV Massemen – KSV Rumbeke : 4-0 (rode kaart Philip Vonck)

 KSV Rumbeke – Club Brugge 1 : 0-1

• KO’S FC Beigem – KSV Rumbeke: 2-0

• KSK Vlamertinge – KSV Rumbeke : 1-1 (doelpunt Hans Missiaen)

 KSV Rumbeke – De Ster (Stien-Leut): 0-4